sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Väliloma

Vihdoin! :D Nyt alko kaheksan päivän loma ja joka päivälle on jotain ohjelmaa. Tänään illalla lähen vajaan 20 km:n päähän ratsastusleirille, Pulleromäelle! Ihanaaa<3 Ja sieltä palailen perjantaina päivällä. Sitte lauantaina lähetään aamusta ajeleen Turkuun ja mennään perheen kans risteilylle Tukholmaan. Risteilyn jälkee ollaan yö Turun omenas ja maanataina mennään Juku Parkkiin! :)) 

Eilen, lauantaina, oltiin ostaas mulle oma kone! Tai oikeesti ne oli loppunu Gigantista, mutta ne tilas uusia ja yks niistä on varattu mulle :D Käytiin iskän ja äiteen kans myös Citymarketis ja sain uuden matkalaukun. Nyt on hyvä rullailla maailman suurilla lentokentillä ;) Ne oli puoleen hintaan joten väreis ei ollu mitään varaa valita, mut onneks tuo ainokainen vaihtoehto sattu oleen just yks mun lemppariväreistä. (:


 Ei mahdu Koivu mukaan...

Tuulian läksiäislahja :DD
En jaksa takuta ko ei mee oikei päin!

Kompassi siltä varalta että eksyt! Löydät sitte ainaki tänne koto-Suomeen koska tarviin sua täällä :)) Ja tuuletin nii ei tuu kuuma siellä Australian aavikoilla ja kuumilla hiekkarannoilla... :D

Niija lähetin Eploriuksen toimistolle viestiä, että tietääkö ne mun osalta mitään: lähtöpäivää? -kuukautta? -vuotta? :DD Nojoo, huono juttu... Mut siis laitoin sen vasta perjantaina nii myöhään et ei kukaan ollu enää paikalla. Toivottavasti huomenna tulis vastaus! 

Käytiin äitin kans pankis aukasees mulle rinnakkaiskortti :)

Nyt aikataulu pissii, joten He(i)ppa! :DDD Toi on kyllä niin lollotis-lol tapa, mitä kaikki käytti Villivarsa-lehdes joskus kymmenen vuotta sitte. Mut tulee aina tuo mieleen heippa sanasta. Pitäis vissii selvittää käyttääkö nykyset _pikku_heppatytöt tota! ;)


Moikkaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti